Hvad siger kunderne?

Det udførte arbejde blev godkendt uden anmærkninger.

Tak for rigtig pænt arbejde med fliserne. Det ser rigtig godt ud.

Tak for endnu en god belægning, dygtige folk du har. Hils dem og giv et klap på skulderen herfra.

Hej Jørgen Jørgensen. Jeg havde besøg af din murer her til morgen, og nu har han og VVS'eren lavet vores Vola armatur. Det har været en yderst behagelig og kompetent oplevelse at have besøg af jer.

Vi vil gerne takke for hurtig ekspedition, du kan hilse dine medarbejdere og takke dem for et pænt stykke arbejde samt nydelig oprydning efter sig.

Tak for et godt arbejde.

… igen pænt udført arbejde.

Kære Jørgen Jørgensen. Tak for et flot arbejde på ... En fornøjelse at have dine murere gående her - og sikke fantastisk de også har ryddet op efter sig. Hils og sig tak.

Tak for hjælpen. Det blev flot.

Jeg har i dag modtaget din murerregning, og har med det samme betalt.

Jeg vil gerne sige tak for arbejdet, og vi er meget glade og tilfredse.

Vi har lige haft fornøjelsen af Murermester Jørgen Jørgensens firma til at lave vores tilbygning. Vi har intet andet end ros og glæde over sådan en professionalitet og vil anbefale dem 110% til andre, som ønsker det bedste murerarbejde udført.

 

Tak for et godt stykke arbejde, som vi er meget glade for.

Har fået udført besigtigelse i forbindelse med forsikringssag af Steffen Jørgensen og efterfølgende udbedring af skaden, hvilket involverede fuld støbning af 45 m² betongulv.

Deres fleksibilitet og effektivitet er helt uforståelig god - 1 dag tog arbejdet og der var ikke efterladt så meget som et støvkorn!

Steffen har sørget for, at vi kan holde jul i vores hjem, da vi nu igen har gulv i stue og køkken.

Kan kun anbefales herfra!