Reparationer

Trænger hjemmet til reparation? Få en faglig og troværdig samarbejdspartner i os

Hos Murermester Jørgen Jørgensen har vi siden 1985 kunnet tilbyde kvalitet til aftalt tid. Nye huse og erhvervsbygninger såvel som gamle trænger med tiden til mindre eller større reparationer – uanset om det er med henblik på at vedligeholde eller forbedre bygningens stand. Vi er et erfarent murerfirma med sans for detaljen, og vi sætter altid en dyd i at opretholde en gensidig tillid mellem alle partnere på reparationsprojektet. Her på siden kan du blive klogere på reparationer, som vi har stor erfaring med, så du kan få en fagligt kyndig og troværdig samarbejdspartner til dit næste projekt – uanset omfanget. 

Vi har erfaring med alle opgaver inden for reparation

Vi har hovedsæde i Skanderborg, og herfra har vi kørt ud til reparationer for private og erhvervskunder i såvel Horsens, Hørning, Odder og Aarhus. Vi vil her give et indblik i de typiske opgaver, vi er kommet ud til i forbindelse med reparation af huse, men skulle du have andre opgaver på sinde, må du ikke tøve med at rette henvendelse til os – det kan vi garanteret også hjælpe med.

  • Reparation af hul i muren, pudsning af sokkel, reparation af trapper
  • Diverse pudsreparationer, udskiftning/reparation af sålbænke og udskiftning af overligger
  • Udskiftning af klinker, reparation af tag, renovering af vinduer generelt, omfugning af gavl eller hele bygninger

Ingen reparationer er for store eller for små – vi leverer altid kvalitet uanset omfanget på opgaven.


Indhent et uforpligtende tilbud på reparationer

Vi tilbyder altid muligheden for at få et uforpligtende tilbud på vores reparationsydelser, så du kan sikre dig den bedst mulige løsning. Vi udfører også gerne konkrete reparationsopgaver til en fast timeløn med udspecificerede materialer, så du kan få udført din reparation hurtigst muligt. Vores dygtige og erfarne medarbejder sidder altid klar til at besvare eventuelle spørgsmål eller henvendelse, du kan os på telefon 40 40 87 92 eller mail saj@jorgen-jorgensen.dk. Du er også altid velkommen til at udfylde vores kontaktformular. Vi glæder os til at høre fra dig!