Alt i nye badeværelser

Hos Murermester Jørgen Jørgensen har vi mange års erfaring med renovering og opsætning af nye badeværelser. Vi har hjulpet mange med at realisere deres drømme om nye badeværelser fra vores base i Skanderborg og videre til i Horsens, Hørning og Odder og videre ind til Aarhus.

 

Dine ønsker i fokus

Vi oplever en stor tilfredshed fra vores kunder der har fået nye badeværelser. Det skyldes, foruden vores høje kvalitet af arbejdet, det samarbejde vi prioriterer med vores kunder. Vi sørger for at du som kunde er med under hele planlægningsprocessen, så resultatet bliver præcis efter dit ønske. Vi står til rådighed med eksempler på tidligere badeværelser vi har lavet, samt faglig rådgivning til dine egne ideer. 

 

Samlet løsning på badeværelser

Når du kommer med din idé til os, vil vi arbejde for at levere et tilfredsstillende resultat til den aftalte tid. 

Det kan være en totalrenovering af badeværelset eller blot en lille ændring, ingen opgave er for stor eller for lille. Du kan vælge at få et samlet tilbud, der kan omfatte blandt andet;

  • Murerarbejde
  • Tømrerarbejde
  • VVS-arbejde
  • El-arbejde
  • Malerarbejde
  • Kloakarbejde

 

Fokus på håndværksmæssig kvalitet

Vi har nogle yderst kompetente samarbejdspartnere, som opretholder samme høje faglige standard, som os selv. Derved sikrer vi, at vi kan imødekomme alle dine ønsker og opgaven vil afspejle den bedste håndværksmæssige kvalitet. Har du brug for rådgivning om nye badeværelser, stiller vi naturligvis også gerne vores ekspertise til rådighed, som din professionelle sparringspartner - også i planlægningsfasen.

 

Vil du vide mere om badeværelser?

Har du brug for en sparringspartner, som kan bringe dig tættere på nye badeværelser? Så kontakt os på telefon 40 40 87 92, eller på mail saj@jorgen-jorgen.dk og få svar på dine muligheder. Vi giver også gerne et uforpligtende tilbud på enten helt nye badeværelser eller blot en renovering af det gamle.

Med vores mange års erfaring med badeværelser i byer som Horsens, Hørning, Odder, Skanderborg og Aarhus, er vi et sikkert valg og en samarbejdspartner du kan stole på. 

Vi tilbyder desuden opsætning af nyt køkken, nyt tag og tilbygninger i hovedentreprise.