Hovedentreprise i Skanderborg

Nybyggeri, tilbygning og større omforandringer har vi hos Murermester Jørgen Jørgensen stor erfaring med at have i hovedentreprise. Vi har også selv været underentreprenør i større byggesager. Vi har nogle yderst kompetente samarbejdspartnere, som opretholder samme høje faglige standard, som os selv.

 

Mange års erfaring med hovedentreprise

Gennem mange år har vi tilbudt og udført hovedentreprise på mange byggeprojekter i området omkring Skanderborg, Hørning, Odder, Horsens og Aarhus. Disse opgaver har givet os den mængde erfaring det kræver at stå for en hovedentreprise, og kombineret med vores kvalitetsbevidsthed, så leverer vi altid et godt resultat.

 

Professionel rådgivning til dit projekt

Det første skridt mod dit drømmehjem er en professionel samarbejdspartner. Vi stiller gerne vores ekspertise til rådighed for dig allerede i planlægningsfasen - uanset hvilket byggeprojekt, du drømmer om at udføre. På den måde sikrer vi os at du får præcis det resultat du har drømt om, og at du samtidig får din og din families personlighed med. Vi kommer med vores professionelle og faglige rådgivning undervejs.

 

Hovedentreprise med fokus på kvalitet

Hos Murermester Jørgen Jørgensen er kvalitet et nøgleord. Vi bestræber os nemlig altid på at levere et stykke arbejde som du ikke kun er tilfreds med, men som sætter et stort smil på dine læber. Derfor arbejder vi kun sammen med de bedste leverandører af materialer, ligesom vi i vores hovedentreprise kun arbejder sammen med en nøje udvalgt samling af virksomheder. Vi stiller nemlig lige så store krav til vores faglige samarbejdspartnere som vi gør til os selv.

 

Vi realiserer dine boligdrømme

Vi har gennem tiden hjulpet mange med at realisere deres boligdrømme. Vores hovedentreprise romfatter alle former for håndværkere, derfor kan vi tilbyde en løsning på alle dine ideer og drømme. Vi har bl.a. erfaring med at udføre følgende i hovedentreprise:

 

Vil du høre mere om vores hovedentreprise?

Vi har stået for hovedentreprise i byer som Aarhus, Horsens og Odder. Har du spørgsmål, og vil du gerne modtage et uforpligtende tilbud på en løsning, der imødekommer dine ønsker, er du velkommen til at ringe på telefon 40 40 87 92. Du er også velkommen til at kontakte os på mail saj@jorgen-jorgen.dk. Vi glæder os til at realisere dine husdrømme.