Nyt tag

Er dit tag utæt? Så er måske ikke længere fordelagtigt at reparere.

Hos Murermester Jørgen Jørgensen tilbyder vi at levere dit nye tag i hovedentreprise. Vi har lang erfaring med at udføre tagrenoveringer, og vi kan hjælpe dig med projektet fra begyndelse til færdigt arbejde. Gennem mange år har vi hjulpet familier med nyt tag i byer som Skanderborg, Hørning, Odder, Horsens og Aarhus

 

Nyt tag med lang levetid

Vi stiller gerne vores ekspertise til rådighed, hvorfor vi gerne hjælper med blandt andet materialevalg. Med hjælp fra vores samarbejdspartnere kan vi udfærdige et tilbud, der omfatter:

  • Murerarbejde
  • Tømrerarbejde
  • Blikkenslagerarbejde

 

Private og erhverv

Et nyt tag skal ikke blot være æstetisk passende i forhold til bygningen, men det skal også have lang levetid, så I får glæde af taget så længe som muligt. Vi har erfaring med at lægge nyt tag på flere boligtyper for både private- og erhvervskunder.

 

Vil du modtage et uforpligtende tilbud på nyt tag?

Som professionel murermester har vi lavet nyt tag i områderne omkring Skanderborg, Hørning, Odder, Horsens og Aarhus med positiv respons. Du kan derfor roligt overlade ansvaret til os. 

Har du spørgsmål til dine muligheder, og vil du gerne modtage et uforpligtende tilbud på et nyt tag til din bolig, er du velkommen til at ringe på telefon 40 40 87 92, eller mail saj@jorgen-jorgen.dk.

Husk, at vi også kan tilbyde løsninger inden for nyt køkken, nyt badeværelse og renovering af hus.