Nyt køkken

Køkkenet er hos den moderne danske familie et samlingspunkt, hvor familien mødes. Det stiller krav til indretningen, så der både er plads til hygge og arbejdsplads. 

Murermester Jørgen Jørgensen har mange års erfaring med opsætning af nyt køkken, og har hjulpet mange kunder i byer som Skanderborg, Horsens, Hørning, Odder og Aarhus.

 

Dit køkken - Din beslutning

Køkkenet skal være et rart sted at være. Der skal også tages højde for det praktiske, da der skal være plads til mest muligt – af skabs- og bordplads. Når du vælger os, som leverandør af dit nye køkken, kan vi sørge for at udfærdige et samlet tilbud, der blandt andet omfatter:

  • Murerarbejde
  • Tømrerarbejde
  • VVS-arbejde
  • El-arbejde
  • Malerarbejde

 

Samarbejde om høj faglig standard

Et nyt og moderne køkken kræver ofte flytning eller nedrivning af vægge, nye elinstallationer og meget andet. Det stiller høje krav til kvaliteten og samarbejdet mellem håndværkerne. Vi har en række yderst kompetente samarbejdspartnere, som opretholder samme høje faglige standard, som os selv.

 

Vil du have et uforpligtende tilbud på nyt køkken?

Ønsker du at modtage et uforpligtende tilbud på dit drømmekøkken, eller har du blot spørgsmål til dine muligheder, er du velkommen til at ringe på telefon 40 40 87 92, du kan også kontakte os på mail saj@jorgen-jorgen.dk

Vi tilbyder desuden opsætning af nyt badeværelse, nyt tag og nybyggeri i hovedentreprise.