Autoriseret kloakmester i Skanderborg

Hos murermester Jørgen Jørgensen tilbyder vi ikke kun murerarbejde. Vi kan også hjælpe dig med kloakservice- og arbejde. Vi har en autoriseret kloakmester i firmaet, som har erfaring siden 2010. Vi har derfor kvalificeret ekspertise indenfor området.

Hvis du har problemer med din kloak, står vi altid klar til at tilbyde vores hjælp. Du kan kontakte os på 40408792 eller skrive til os på saj@jorgen-jorgensen.dk.

Selvom vi er placeret i Skanderborg, er vi altid klar til at udøve kloakservice i Horsens, Odder, Aarhus, Hørning og omegn.

Vi fjerner rotterne for dig

Rotter kan være en kæmpe plage, og vi hjælper også med bekæmpelse af dette skadedyr. Vi kan både hjælpe dig præventivt, men vi kan også hjælpe, hvis de små plager har indtaget din grund. Vi nedsætter en rottespærrer i første brønd på grunden, og det plejer at være hurtigt og effektivt.

Vi mener, at det er bedst, at du får gjort det præventivt. Grunden til dette er, at rotterne ødelægger dine elinstallationer, isolering og kloakrør. Derfor er det altid bedre at være på forkant.

Andre former for kloakarbejder vi tilbyder

Vi kan tilbyde dig flere forskellige services, når det gælder kloakarbejde. Det vi primært kan hjælpe dig med, er følgende:

Vi hjælper altså både med store og små projekter. Vi forsøger altid at dække de behov, du har. Du er, som tidligere nævnt, altid velkommen til at kontakte os, hvis du er i tvivl om noget angående din kloak – også selvom du tænker, at det er i småtings afdelingen. Så finder vi sammen en løsning på det.